Contact

Info MASPRON algemeen

Organisatie advies

Onderhoud advies

Project advies

Referenties MASPRON

Afdruk voorbeeld (samenvatting)

English version

Nieuws en Events

Fotoalbum

Links

Algemene bedrijfsinformatie van MASPRON
 
Management Advies & Support voor Projecten en Onderhoud (MASPRON) geeft advies aan bedrijven en instellingen op het gebied van Organisatie-, Project-, Onderhoud management en Onderhoudsbeheersystemen.
 
Huub van der Knaap, de oprichter van MASPRON (voorheen MASR), is met zijn activiteiten gestart als vervolg op een bijna 30 jarige carriére op een seniore positie in de petrochemische industrie. In deze functie is ervaring opgedaan in organisatie structuren, veranderingsprocessen, technisch onderhoud, nieuwbouw projecten,inkoop coördinatie, veiligheid, inspektie en expediting
 
Sinds de start van MASR is ook in al deze richtingen advies en/of ondersteuning verleend aan bedrijven in de proces industrie, off-shore projekten, engineering bureaus, onderhoudsservice organisaties, gronstoffenleveranciers in de bouw, e.d.
 
In 2014 is de naam MASR gewijzigd in MASPRON en behoren adviezen m.b.t. kwaliteit systemen (o.a. ISO-9001) en veiligheidssystemen (VCA) niet meer tot het pakket.
Tevens is in 2014 de organisatie struktuur gewijzigd.
 
Voor MASPRON is sinds 2014 alleen Ing. Huub v/d Knaap werkzaam, maar hij kan via een netwerk gebruik maken van diverse specialisten voor ondersteuning van de eigen activiteiten.
 
Door geringe overhead, efficiënte planning en bescheiden marge zijn de tarieven van MASPRON zeer concurrerend
 
Contact persoon: Ing. Huub van der Knaap
Telefoon:    06-21.91.67.17
E-mail:       info@maspron.nl (prive:huub.vander.knaap@hetnet.nl)
Post adres: MASPRON  -  Ruysdaelstraat 75 - 3181 HN  Rozenburg