Contact

Info MASPRON algemeen

Organisatie advies

Onderhoud advies

Project advies

Referenties MASPRON

Afdruk voorbeeld (samenvatting)

English version

Nieuws en Events

Fotoalbum

Links

Onderhoud Management advies
 
Onderhoudscomputersystemen.
MASPRON kan U adviseren en assisteren bij de functionaliteit beschrijving, selectie en implementatie van Computerized Onderhoudsmanagement systemen.
 
TPM (Total Productive Maintenace)
MASPRON kan U adviseren welke vormen en onderdelen van TPM in uw bedrijf passen en het rendement van uw installatie kan verbeteren en onderhouds kosten reduceren.
 
RCM (Reliability Centered Maintenance)
Kan U adviseren en assisteren bij het bepalen welke onderdelen van een RCM programma de betrouwbaarheid van uw installatie kunnen optimaliseren voor minimale onderhoudskosten voor kritische delen van uw installatie.
 
Maintenance Engineering
MASPRON kan U adviseren en assisteren bij het opzetten of verbeteren van een maintenance engineering functie voor het optimaliseren van onderhoudskosten en bedrijfszekerheid, c.q. inzetbaarheid van machines en installatie tegen minimale onderhoudskosten.
 
Preventief Onderhoud
MASPRON kan in overleg met uw TD een schema opstellen voor preventieve onderhoudstaken met het doel de inzetbaarheid van het machinepark te verhogen en de kosten te beheersen.
Tevens kunnen en zullen wettelijke voorschriften hierin opgenomen worden.
MASPRON kan in overleg met uw TD het huidige preventief onderhoud programma op effectiviteit onderzoeken en nagaan welke stappen er nodig zijn om naar predictieve onderhoudstaken over te gaan.
 
Wervoorschriften en procedures
MASPRON kan inoverleg met uw technische staf en eventuele veiligheids- en kwaliteitsdienst nagaan welke werkvoorschriften en procedures er nodig zijn om het onderhoud en veilig werken door standaardisatie te optimaliseren.
 
Training
MASPRON kan, met medewerking van uw technische staf, uw productie medewerkers training geven over kennis van bij U opgestelde apparatuur en het technisch onderhoud hiervan, zodat storingen minder frequent voor zullen komen en in veel gevallen door uw productie personeel verholpen kunnen worden.
Ook kunnen dan eenvoudige preventieve onderhoud werkzaamheden door de operator aan de machine uitgevoerd worden. (Autonoom onderhoud)
 
Uitbesteden technische taken.
MASPRON kan U adviseren en assisteren bij het uitbesteden van technische taken en U adviseren over strategische taken welke beter in eigen beheer kunnen/moeten blijven.